A vásárlás menete

A megvásárolni kívánt termék melletti ”Kosárba rakom” gomb megnyomásával a rendszer a ”Kosár” elnevezésű, rendelés összesítő oldalra irányítja Önt. Itt lehetőség van a kiválasztott termék melletti beviteli mezőben a darabszám módosítására, vagy az adott tétel törlésére. További termékeket a ”Tovább vásárolok” gomb megnyomásával adhatunk a kosarunkhoz. Az egyes változtatásokat a ”Kosár frissítése” feliratra kattintva jeleníthetjük meg.
A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét, beleértve a szállítási költséget is. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, de ezt Önnek kell kiválasztania a szállítási opciók közül. Mindezek után a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintással kerülünk a “Pénztár” oldalra, ahol adataink megadása mellett bejelölhetjük, hogy milyen módon szeretnénk fizetni (utalás, utánvét). A megrendelés elküldése csak abban az esetben lehetséges, amennyiben az Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató szövegében foglaltakat elfogadjuk és az ott található kis négyzetet bepipáltuk.
A vásárlást a “Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával fejezheti be, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek a megadott címre.