Szállítási feltételek

Magyarország egész területén 2000 Ft a kiszállítási díj. Ha Ön 20.000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes, de ezt Önnek kell kiválasztania a szállítási opciók közül. Ennek elmulasztása esetén a szokásos szállítási költségek kerülnek felszámolásra!
A rendelések feldolgozása (banki átutalással történő fizetés esetén, a pénz beérkezte) és a csomagok feladása 1 munkanapon belül történik, az erről kapott visszaigazolást követően.
A webáruházunkban megrendelt terméket a DPD Hungária Kft. munkanapokon (hétfő-péntek) 8-17 óra között kézbesíti a megadott címre. Kérjük, ennek figyelembe vételével adjon meg szállítási címet. A DPD háromszori kézbesítést kísérel meg, amennyiben nem sikerül a kézbesítés, úgy a rendelt csomagot visszahozza a részünkre. Át nem vett, visszaküldött utánvétes csomagok esetében a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.
Fontos, hogy az árut kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termék csomagolásán észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!